Liberia

4 december 2019 vanaf uur

LIBERIA - 4-15 december 2019

Zeker 20 jaar geleden kreeg ik een droom over Liberia en het duurde niet lang of ik ontdekte dat het land echt bestond, namelijk ik het westen van Afrika. Het duurde nog weer een paar jaar voor ik eindelijk een contact kreeg en we er naartoe zouden gaan. Een van hen was David de Vos die met mij mee zou gaan. Vlak voor ons vertrek destijds was het al heel onrustig en toen brak die burgeroorlog uit. We hoorden niets meer van ons contact en noodgedwongen hebben we toen onze reis geannuleerd. Ik heb het toen teruggegeven aan God, want wat moet je anders.
Maar na bijna 20 jaar ging de deur ineens open en ben ik met Go and Tell in 2018 in december in Liberia geweest.

Het goede contact dat er ontstond met Joseph Billy Bimba heeft er toe geleid dat ik dit keer terug ga voor een FIRE-conferentie en een leidersconferentie die door Billy is georganiseerd. Ze verwachten zo'n 200 leiders en voorgangers uit het hele land. 

Liberia: één van de armste landen ter wereld, gesticht door terugkerende ex-slaven. Een land met een verschrikkelijke historie vanwege de burgeroorlog, Ebola, en grote droogte. Nu de rust is weergekeerd krabbelt het land langzaam weer overeind, want er is nog zoveel armoede.
Maar er is ook hoop, vanwege de boodschap van Jezus. Ik ga om onze geloofsgenoten te bemoedigen, leiders toe te rusten en gelovigen te inspireren. Ja, het is tijd voor een nieuw geluid in Liberia! Het ge­luid van liefde, hoop en redding. Wat geweldig dat deze droom nu toch uitkomt en ik samen met Billy Bimba en anderen de boodschap van Gods liefde kunnen laten horen in Liberia. Bidt u met ons mee en wilt u helpen om pastors te sponsoren?  De kosten voor deze pastors zijn zo'n €25,- per leiders. Wilt u ons helpen om hen te zegen door een of meerdere pastors te sponsoren of door een donatie te doen ten behoeve van deze zendingsreis?  Klik dan hier om direct te doneren! Bij voorbaat dank voor uw steun.
U kunt ook overmaken door uw bijdragen te storten op ons bankrekeningnummer NL46INGB0005169971 van St. de Heilbode o.v.v. "LIBERIA".

         

Locatie
Liberia

Monrovia
« Terug naar de agenda