Liberia

10 december t/m 17 december

LIBERIA - 10-17 december 2018

In deze week ga ik mee met Go and Tell en David naar Liberia

Zeker 20 jaar geleden kreeg ik een droom over Liberia en het duurde niet lang of ik ontdekte dat het land echt bestond, namelijk ik het westen van Afrika. Het duurde nog weer een paar jaar voor ik eindelijk een contact kreeg en we er naartoe zouden gaan. Een van hen was David die met mij mee zou gaan. Vlak voor ons vertrek destijds was het al heel onrustig en toen brak die burgeroorlog uit. We hoorden niets meer van ons contact en noodgedwongen hebben we toen onze reis geannuleerd. Ik heb het destijds teruggegeven aan God, want wat moet je anders. Maar nu.., na bijna 20 jaar lijkt deze droom toch werkelijkheid te worden.

Dit keer gaat David niet met mij mee, maar mag ik met David mee. Want hij kreeg een geweldige open deur in Liberia: één van de armste landen ter wereld, gesticht door terugkerende ex-slaven. Een land met een verschrikkelijke historie en als we naar de huidige generatie kijken zien we nog steeds wanhoop in de ogen van veel van haar bewoners.


Niet zo gek, als je bedenkt dat het land jarenlang heeft geleden onder een burgeroolog. En een paar jaar terug was het dit land dat ernstig werd getroffen door de dodelijke ziekte Ebola. Tijd voor een nieuw geluid in Liberia! Het ge­luid van liefde, hoop en redding. Wat geweldig dat deze droom nu toch uitkomt en we samen de boodschap van Gods liefde kunnen brengen in Liberia. Bidt u met ons mee? 

.

Locatie
Liberia

Monrovia
« Terug naar de agenda