AGENDA

Opwekking in Pakistan

Dit bericht is geplaatst op 01-02-2022

DE OOGST IS GROOT – BID VOOR ARBEIDERS!

Pastor John had mij vorig jaar december gevraagd om op 8 december 2021 een livestream boodschap te geven, waarvan u hier het verslag kunt lezen.

Op 9 februari 2022 j.l. hadden we een 2e Gospelfestival geplant. Ik werd live op een groot scherm geprojecteerd en in het Urdu vertaald. Zelf kon ik het publiek niet zien.
Ik bracht de boodschap, deed een oproep tot bekering, bad voor de zieken, en werd tot slot nog bedankt door Pastor John.

Opwekking in Pakistan    
Een paar dagen later zond Pastor John mij opnieuw een verbazingwekkend verslag van de vele wonderen die God tijdens de campagne had gebeurd. Dit keer telden ze zo’n 22.834 kostbare beslissingen voor Jezus en God bevestigde Zijn Woord met heel veel wonderen.

Wonderen en genezingen
Zo was er een vrouw met oogproblemen die niet helder kon zien. Ze werd genezen. Ook een jong meisje getuigde dat ze weer alles scherp kon zien. Een vrouw die blind was aan haar rechteroog getuigde van haar genezing. In totaal hoorden we zo’n 89 getuigenissen van mensen die genezen waren van oogkwalen. 

Een vrouw, die gekweld werd door boze geesten, werd bevrijd. Een man die zei dat hij door zwartekunst was betoverd, werd verlost. In totaal hoorden we 472 verhalen van mensen die bevrijd werden van boze geesten. Iemand met schildklierklachten getuigde van zijn genezing. Een vrouw die steeds bloedingen had, werd genezen. Er waren 42 getuigenissen van mensen die genezen werden van allerlei bloedingen.

Iemand met epilepsie werd genezen en iemand met ernstige nierklachten vertelde dat de pijn weg was. Daarnaast waren er nog 19 getuigenissen van mensen die van nierklachten werden genezen. Ook werd er iemand met astma genezen. Een moeder getuigde dat haar hartkwalen waren verdwenen. Daarnaast waren er nog 21 andere genezingen van hartklachten.
Al met al telden men ruim 13.283 getuigenissen van mensen die zeiden dat ze van allerlei kwalen, tumoren, pijnen, ontstekingen, reuma, rugklachten, huidziekten, etc. waren genezen.

Overweldigd
Ik was opnieuw overweldigd en in tranen toen ik dit rapport las. Ik had de mensen niet eens zelfs kunnen zien. Het was een eenvoudige boodschap van amper 30 minuten. Voor mijn gevoel liep de vertaling in het Urdu nu ook niet bepaald lekker, maar wat had God Zijn woord bevestigd. Ik dacht daarbij aan: 

Gaat en predikt en zegt: Het Koninkrijk der hemelen is nabijgekomen. Geneest zieken, wekt doden op, reinigt melaatsen, drijft boze geesten uit. Om niet hebt gij het ontvangen, geeft het om niet (Matteüs 10:7-8).  Doch zij gingen heen en predikten overal, terwijl de Here medewerkte en het woord bevestigde door de tekenen, die erop volgden (Markus 16:20).

Bijbels voor de nieuwe gelovigen
Om de nieuwe gelovigen verder te helpen hebben we € 5.000,- gestuurd om bijbels te kopen. Feitelijk hebben we nog wel twee keer zoveel Bijbels nodig om deze nieuwe gelovigen verder te helpen. Help ons mee om deze grote oogst binnen te halen. Indien u wilt doneer dan voor dit werk en/of voor Bijbels voor de nieuwe gelovigen. Klik hier om te doneren. Dank u!