AGENDA

Opwekking in Andhra Pradesh

Dit bericht is geplaatst op 01-03-2022

Opwekking in Andhra Pradesh India
Antoon en Jacqueline Wierda van "Hoop voor Vandaag" zijn goede vrienden geworden. Eigenlijk kende ik Jacqueline al heel lang, want jaren geleden heb ik met haar vader, Simon de Vries, regelmatig samengewerkt en ook ben ik bij hen verbleven in Orange-County Calfornie. Simon is inmiddels bij Jezus, maar Jaqueline is teruggekeerd naar Nederland en zet, samen met haar man Antoon, het prachtige werk van haar vader voort. 

Ik ontmoette hen tot mijn verrassing eind vorig jaar in een boerenschuur in Anjum. Dit blijkt nu een goddelijke ontmoeting te zijn, als we kijken wat onze God de afgelopen tijd heeft gedaan. Antoon maakt namelijk films en werkt nauw samen met br Joshua uit Andhra Pradesh India. Antoon was zeer enthousiast over ons werk in India en wilde heel graag een interview met mij doen waarin we de bijbel lieten spreken.  En dus hadden we dit gepland en gedaan in het Engels. Hij stuurde de film op naar br Joshua die samen met zijn mensen onze film een voice-ver heeft gegeven in de Telugu-taal. Het is een beetje raar om Antoon en mij in een taal te horen spreken die we zelf niet eens kennen. Maar God werkte op een heel bijzondere manier door deze film die door Jozua werd uitgezonden. 

Lees hieronder het bijzondere verslag dat br Joshua uit India ons stuurde over de grote dingen die God gedaan heeft.

  
        Hierbij een foto van de opname van mijn gesprek met Antoon in Nederland.                     En hier de bewerking met voice-over in Telugu-taal door onze Indiaase vrienden


Praise report van br. Joshua na de uitzending


Zielen!!! Zielen!!! Zielen!!!

Aflevering: Interview van Antoon met Jaap Dieleman – "Hope For Today" uitgezonden
 inTelangana en Andrha Pradesh. Telangana heeft 35 miljoen inwoners waarvan 78 % Hindu. 20 % moslims en bijna 2 % christen  is. Het programma wordt uitgezonden op het Telugu Christian Channel via Vimochana TV, dat is de grootste lokale zender die naar meer dan 110.000 dorpen uitzendt met een capaciteit van bijna 20.000.000 potentiele kijkers. Er werden 9 afleveringen en 11 bonusshows uitgezonden. Voor de lokale bevolking hebben we jullie een voice-over gegeven in de lokale taal, Telugu, zodat iedereen het kan verstaan. We danken de Heer voor deze prachtige uitzending en we noteerden de volgende reacties n.a.v. dit interview.

Zielen die gered werden          74.216
Genezingen en wonderen       13.654
Mensen die bemoedigd zijn   123.897

En er zijn veel getuigenissen die zeggen dat het herhaald moet worden en mensen zijn verbaasd over de voorziening die Jaap in India heeft kunnen doen om zoveel weeskinderen te voeden, hen land te geven om zichzelf te voeden, 200 waterputten te slaan en om hen vers drinkwater te geven, samen met de spirituele bronnen van het Levende water: Jezus.

We zullen doorgaan met deze uitzending, want er komen nog steeds meer getuigenissen binnen. We zien er naar uit om nog meer van dit soort programma's van jullie te ontvangen. We danken je Antoon voor deze geweldige kans om Gods Woord te delen.

Sommige mensen vragen Bijbels, nadat ze zijn geraakt door de boodschap. Als je ons kunt helpen om fondsen te vinden voor de bijbels, zouden we je zeer dankbaar zijn. We zijn blij dat we verbonden zijn door Jezus. We sturen onze liefde en groeten naar u en naar uw dierbare familie. Je liefhebbende broer in Christus

Jozua

Tot zover dit prachtige verslag uit India. Overweldigend en bemoedigend. Om mee te helpen hebben we Antoon € 2.000,- gestuurd om Bijbels te kopen voor de nieuwe gelvigen. Wilt u meebidden voor nog meer mooie programma's en een grote oogst. Een bijbel kost ons € 5,- p.s.

Wilt u meehelpen met bijbels sponsoren, klik dan hier. Dank u wel!