ACTUEEL
  • Bent u klaar?
    De terugkeer van Jezus, is een van de grote thema's van de kerk En dan met name het mysterie van de opname.
  • 23 september 2017
    Er is op dit moment een grote hype rondom de 23e September 2017 die viraal gaat via de sociale media. In dit artikel heb ik naar de bijbelse achtergronden gekeken van deze zaak.
  • Zendingsreisen Saba en Kosovo
    In Maart was ik in Maleisie met mijn vriend Jaap Houweling en in April was ik met de studenten van de Kingdom Life College in Kosovo. Zie hier een kort verslag van deze reizen.
AGENDA

Man bevrijd van zelfmoord

Het was in de zomer van 2010 dat ik met een team naar Zuid-India ging voor een campagne. Het was meen ik op de tweede dag dat deze man naar voren kwam. Hij was al jaren lang buitengewoon depressief en leed aan ernstige zelfmoordneigingen.

Dit bericht is geplaatst op 01-01-2015

Ik mocht hem omhelsen met de liefde van de Hemelse Vader. Net als de man in Gadarenen werd hij op slag bevrijd en was hij bij zijn volle verstand. De tranen stroomde over zijn wangen, hij wist niet wat hem overkwam. 

Wat een fantastische boodschap mogen wij brengen aan deze verloren wereld. Hoop voor de hopelozen, troost voor de troostelozen en kracht voor de krachtelozen. Wat een voorrecht om een boodschapper van het goede nieuws te mogen zijn. Er gebeurde nog veel meer wonderen maar deze was in een bepaald opzicht bijzonder, een wonder aan het hart, aan de ziel van een mens. Dat wil God voor iedereen doen die tot Hem komt.