AGENDA

Verslag - Trinidad & St. Croix

Na vier jaar was ik weer in Trinidad bij mijn vrienden Cecil & Deborah Quamina. Dit keer was ikspeciaal uitgenodigd om te spreken op de ‘mission-conferentie’ die georganiseerd was door de gezamenlijke ‘Open-Bible-Churches’ van Trinidad

Dit bericht is geplaatst op 13-08-2015

Toen ik vroeg hoeveel mensen men hoopte dat zich zouden toewijden om als zendeling uit te gaan, was het antwoord: twee!  Ik vond dat erg weinig en daagde de voorgangers uit om Godte geloven voor minstens 10 zendelingen.

Maar ook mijn verwachting werden overtroffen toen ruim 35 mensen op de laatste avond naar voren kwamen om zich toe te wijden aan zending en evangelisatie. Mijn reis was geslaagd alhoewel ik daarnaast ook nog diverse keren heb gesproken in deze dynamische kerk. Er was een schitterende tegenwoordigheid van God en veel kracht van Zijn Geest. En na het weekend hebben we ook nog een soort ‘ManArise’ conferentie gedaan, waarbij veel mannen een nieuwe toewijding maakte aan God, hun vrouw en hun kinderen. Alle mannen kregen van mij het boek “De Echte Man” die we in het Engels voor hen hadden. De volgende dag vertrok ik naar St. Croix, een van de Amerikaanse Maagdeneilanden.

Een keer eerder had ik in St. Croix in de kerk van Reginald Perry gesproken en hij zag ernaar uit dat ik weer zou komen. Het was maar voor één avond en ook hier sprak ik over zending en evangelisatie. En ook op deze maakten bijna 40 mensen een toewijding om een arbeider in de oogst te zijn. Dank u Heer! Moe maar voldaan vertrok ik de volgende ochtend om vier uur weer naar Nederland.