AGENDA

Familie Nieuws - Een prachtige aanwinst!

Familie nieuws - Onze nieuwste aanwinst Vorige keer vertelden we al dat vier van onze vijf kinderen bezig zijn met het maken van een CD. Jozua speelt in Het Vreemdelinge Collectief...

Dit bericht is geplaatst op 13-08-2015
Familie Nieuws - Een prachtige aanwinst!

Familie nieuws - Muziek in huize-Dieleman
Vorige keer vertelden we al dat vier van onze vijf kinderen bezig zijn met het maken van een CD. Jozua speelt in Het Vreemdelingen Collectief. Hun nieuwe CD "In de Verte" is op 21 mei gepresenteert in Dordrecht. Jonne heeft inmiddels de opname voor haar EP afgerond, maar ze is afgelopen vrijdag, 27 juni, bevallen van een prachtige zoon. En daarom moet de muziek nu even wachten. Na de zomer zal ze haar nieuwe EP releasen. We laten het wel weten. Ook onze Joyce is begonnen met de opnamen voor een CD. Ralph van Maanen zal de productie doen en ze heeft al diverse studio-opnamen gemaakt. Hou haar facebookpagina maar in de gaten voor meer informatie. Het zijn gevoelige luisterliedjes recht uit haar hart. Ze heeft via crouwdfunding al meer dan de helft van haar budget bij elkaar. We zijn allemaal benieuwd naar haar CD. Ook onze jongste zoon Joel is bezig met een EP gereleased met 'The Howling". Daarnaast speelt hij is diverse formaties. Je kunt zijn site hier zien.  Jonathan leidt aanbidding in Vlissingen, waar ook Grace meezingt en onze Daniel drumt in Zeewolde. Dankbaar voor onze muzikale kinderen. Zelf houdt ik het bij spreken, daar ligt mijn kracht. En... mijn nieuwe boek is klaar. De komende week gaat het naar de drukker. Volgende keer meer daarover, want nu is er nog veel mooier nieuws.

De geboorte van Manoah
Een wolk van een baby, een prachtig mannetje van bijna 8 pond. Wat een schatje en zo leuk om te zien hoe zijn 'grote' broer reageert om de komst van zijn nieuwe broertje. Ons gezin is weer verrijkt met een prachtig nieuw mensenkind. We wensen Daniel en Jonne heel veel zegen en spoedig herstel voor moeder en kind.

Tot slot wensen we u alvast een mooie vakantie toe.

Gods zegen

Jaap & Antje Dieleman