ACTUEEL
AGENDA

Een dringend profetisch alarm en waarschuwing

Dit bericht is geplaatst op 03-06-2020

Jeremiah Johnson

1 juni 2020 om 09:03

 

Beste heiligen en leiders,

In de nacht van 30 mei, terwijl ik rond 2 uur 's nachts in mijn huis aan het bidden was over de Verenigde Staten, en ijsberend heen en weer liep, verscheen een demonische entiteit vlak voor me in een open visioen. Dit soort ontmoeting is alleen maar een andere keer voorgekomen tijdens mijn bediening in het buitenland in 2015. Ik heb me altijd beziggehouden met dit soort geestelijke oorlogvoering terwijl ik sliep en profetisch droomde, maar zelden of nooit in deze mate terwijl ik wakker was.
 

Deze demonische entiteit had een zichtbaar en diep litteken onder zijn rechteroog, maar had ook het vermogen om te muteren en te veranderen. Ik zag die transformatie verschillende keren vlak voor mij gebeuren, maar de snee onder zijn rechteroog bleef bestaan.

Het wees met zijn vinger recht in mijn gezicht en zei: 'Ik ben er om de hele wereld te misleiden. Net zoals er voorlopers in het koninkrijk van God zijn die voor de Zoon des mensen uitgaan, zo ben ik een voorloper in het koninkrijk der duisternis en ik ben gezonden vóór de komst van de man van wetteloosheid.'


Hij vervolgde: 'Het litteken onder mijn rechteroog is veroorzaakt door de handen van de biddende kerk, want velen van hen zijn in dit uur begonnen onze ware plannen en doeleinden te ontdekken

om systemen te verstoren, de aandacht af te leiden en chaos in het land te creëren.’
 

1. Verstoor Systemen

2. Leid aandacht af

3. Chaos creëren

 

Op dit punt van de ontmoeting stond mijn haar recht overeind, omdat mij nog nooit zoiets door een demonische entiteit was verteld. Plotseling kwam de autoriteit en de geest van Christus op mij en ik wees met mijn vinger naar deze demon en vroeg: "Wie is de bron achter jouw macht en invloed?" Hij begon hysterisch te lachen, een geluid dat me nog steeds in de oren klinkt en met grote woede antwoordde deze demon en brulde: 'De media!Ik richtte mijn blik op hem en zei: "Jij duivel die is gekomen om de hele wereld door de media te misleiden en die nu wordt blootgesteld, ik beveel je in de naam van Jezus Christus om je agenda te onthullen!"
 

Met een grijns begon het een smerige geest te vertonen en de eerste golf die ik rook was VREES. Ik zag het Coronavirus zich over de hele wereld verspreiden en de geest van angst die eraan vast zat. De tweede stankgolf die de demon manifesteerde, was HAAT en ik zag de steden in brand staan ​​en het racisme escaleerde. De derde golf die kwam was HEBZUCHT en het was de sterkste van alle geuren. Op dat moment begreep ik door openbaring van de Heilige Geest dat wat we in 2020 zien, voorbij een virus en voorbij racisme en politiegeweld, een duivelse en sinistere agenda is die ‘hebzucht’ wordt genoemd. Er is een golf van angst door het virus veroorzaakt en nu een golf van woede door de rellen, maar de echte boosdoener is hebzucht!
 

Met andere woorden, de wereld wordt op dit moment gegijzeld door demonische krachten die de weg bereiden voor ‘de man van wetteloosheid’. Er wordt zoveel misleiding verspreid via de media dat we nu moeten begrijpen wat we 'zien' en 'horen' op het nieuws en op sociale media een simpele afleiding is van de echte waarheid!


Ik zeg je nu door de Geest van God, dat wat er vandaag in onze wereld gebeurt, het virus, racisme en politiegeweld heeft overtroffen en hoe sneller we erkennen wat er werkelijk aan de hand is, hoe eerder we de overwinning kunnen behalen!

 

Voor degenen die oren hebben om te horen en ogen om te zien, moeten we nu onze gebeden richten op de geest van hebzucht en begrijpen dat de strijd over de financiën gaat!


-De financiën achter het virus!

-De financiën achter de rellen en plunderingen!

-De financiën achter het uitschakelen van de president!
 

Miljoenen verkopen een vals rapport. Het Afro-Amerikaanse ras en hun gerechtvaardigde pijn worden belaagd door een agenda vol hebzucht! De agenda achter het virus en het plan om iedereen te vaccineren en te domineren is hebzucht!

Na deze ontmoeting zie ik het duidelijker als nooit tevoren!

China, De Wereld Gezondheids Organisatie WHO, George Soros, Bill Gates.

 

Volg de geest van hebzucht in dit uur en het zal niet alleen de agenda achter de angst en haat onthullen,
maar het zal je ook leiden naar de vrijheid die alleen in de WAARHEID te vinden is!

 

-Jeremiah Johnson

www.jeremiahjohnson.tv