ACTUEEL
  • Zendingsreisen Saba en Kosovo
    In Maart was ik in Maleisie met mijn vriend Jaap Houweling en in April was ik met de studenten van de Kingdom Life College in Kosovo. Zie hier een kort verslag van deze reizen.
  • Familie Nieuws - Een prachtige aanwinst!
    Familie nieuws - Onze nieuwste aanwinst Vorige keer vertelden we al dat vier van onze vijf kinderen bezig zijn met het maken van een CD. Jozua speelt in Het Vreemdelinge Collectief...
  • Twee nieuwe uitgaven
    Hard gewerkt aan mijn nieuwe boek "Kunnen deze beenderen herleven?" Over 3 weken komt het uit. Nu ook een gelijknamige prekenserie gedaan over hetzelfde thema. ......
AGENDA

Online doneren

Stichting de Heilbode is afhankelijk van giften en schenkingen. Wordt onze partner en krijg deel aan een prachtig wereldwijd zendingswerk. Uw hulp wordt zeer gewaardeerd, niet alleen door ons maar vooral door de mensen die we namens u met het goede nieuws bereiken.

Online doneren

Stichting de Heilbode is afhankelijk van giften en schenkingen. Wilt u ons eenmalig steunen door een gift dan kan dat door het onderstaand formulier in te vullen. U kunt ons ook structureel steunen door partner te worden. En natuurlijk steunt u ons door een van de boeken, documentaires of studies te kopen uit de webshop.

€