AGENDA

Projecten

Klik op de onderstaande banners die u doorlinken naar de pagina's waar u meer informatie vindt over de projecten die we doen.

Lopende en nieuwe projecten

India telt tienduizenden dorpen met 4000-5000 inwoners, voornamelijk Dalits, de zogenaamde "onaanraakbaren". Zij zijn de onbereikten die we willen bereiken, de onaangeraakten die we willen aanraken, en de niet geliefden die we in contact willen brengen met Gods liefde. Lees meer over hoe we hen kunnen bereiken.

Abba Child Care Int.
Omdat ons werk onder weeskinderen in India zo is gegroeid, hebben wij daarvoor een eigen stichting in het leven geroepen. De meeste hulpprojecten lopen voortaan niet meer via de Heilbode maar via Abba Child Care. Kijk voor informatie en hoe u kunt helpen op www.abbachildcare.org.

Sponsor een kind
We hebben honderden kinderen in India die we bij adoptieouders willen onderbrengen. We zijn  op zoek naar sponsorouders die een kind willen ondersteunen. Als u wilt helpen, graag. Klik dan hier.

Voltooide projecten

Stookhout voor de weduwen van Kosovo
Dit is een van onze eerste projecten, maar deze hulp is nog steeds nodig en hout is nu ook nog duurder geworden. Het kost bijna € 300,- om een weduwe met kinderen de barre Balkan-winter door te helpen met een voorraad hout om te stoken en te koken.

De Macedonische roep voor Kosovo
Een initiatief van een stel mannen die een passie delen voor hetzelfde volk: de leidende mensen van Kosovo. Hier vindt u hun verhaal en wat ze in Kosovo doen en gedaan hebben.

Een huis voor de Loppies
In Hatalai, het hoogste dorpje van Ambon, werd het huis van de familie Loppies verwoest door een aardverschuiving. Sindsdien wonen ze in een hutje. Wij willen hen helpen een nieuw huis voor hun gezin te bouwen.

Een nieuw huis voor Hura
In Noord-Albanië werden we diep getroffen door de armoede waarin weduwe Hura met haar vier kinderen leeft. Ze is een weduwe met vier kinderen die van € 25,-  moet zien rond te komen. We willen haar een nieuw huis geven.

Een huis voor een arme zigeunerfamilie
In september 2008 bezochten we een arme zigeunerfamilie in Kosovo. Op 5 december trokken ze in het nieuwe huis dat we voor hen mochten bouwen. Laatst heb ik ze weer opgezocht. Het gaat heel goed met hen.

Een huis voor de Kaqi familie
In 2005 ontmoeten we de Kaqi familie en God heeft zoveel wonderen voor hen gedaan, niet alleen een nieuw huis, maar eigenlijk een heel nieuw gezin, genezing, vrede en toekomstperspectief. Een machtig getuigenis!

Steunfonds Kenia - Help Kenia
Eind 2007 braken er ernstige onlusten uit in Kenia. Veel mensen zijn vermoord en gevlucht. We hebben onze bevriende kerken geholpen met een noodfonds.