Bekijk dit bericht in uw browser


Heilbode Nieuwsupdate - juni 2021

In deze brief: Overdenking, - NL-Agenda, Eyeopener, Gospeltrucks India, Nederland, Bookshop, Dankwoord


Het einde aller dingen is nabijgekomen. Komt dus tot
bezinning en wordt nuchter, opdat gij kunt bidden.

1 Petrus 4:7

 

Beste vrienden,
De woorden van Petrus zijn relevanter dan ooit. Er is niet veel inzicht nodig om te zien dat deze wereld op z'n eind loopt. De waarheid wordt in ongerechtigheid ten onder gehouden (Rom. 1:18) en dat brengt de toorn van God. De vader der leugen verdraait alles. En Gods woord zegt: Wee hun die het kwade goed noemen en het goede kwaad; die duisternis voorstellen als licht en licht als duisternis; die bitter doen doorgaan voor zoet en zoet voor bitter (Jes. 5:20). De zogenaamde "fact-checkers", zijn "fake-checkers", dienstknechten van de tegenstander, die de waarheid censureren en de leugen propageren. De media is een theater geworden dat voortdurend leugens uitbraakt en mensen betovert en gevangen houdt in angst en vrees voor de dood (Hebr. 2:15) met als enig alternatief de spuit. Dat er duizenden zijn overleden na vaccinatie en tienduizenden blijvend ziek zijn geworden, wordt doodgezwegen, want iedereen moet de spuit krijgen. Dit alles komt van de vader der leugen die de gehele wereld verleidt (Openb. 12:9). En indien mogelijk zelfs de uitverkorenen wil verleiden (Matt. 24:24). Hoe gezegend ben je dan dat je De Waarheid kent die vrij maakt (2 Thess. 2:10). Zijn naam is Jezus1

 

En het goede nieuws is ... Hij komt terug en zal met alle vijandschap afrekenen. Hij zal de vader der leugen ontmaskeren, want Hij heeft hem al onttroond en openlijk over hem gezegevierd op het kruis, toen Hij zich vernederde tot de dood aan het kruis, en daarom heeft God Hem de naam boven alle namen gegeven en Zijn naam is Jezus. En in die naam zal alle knie zich buigen: in de hemel, op de aarde en onder de aarde. En elke tong zal belijden dat Jezus Heer is. De vraag is: heb jij je knieën al gebogen? Heb jij Hem al als Heer gekroond en beleden? Ben jij klaar om Hem te ontmoeten als je Verlosser, als Hij straks op de wolken komt, en de laatste bazuin zal klinken? Ik hoop en bid dat je er klaar voor bent, en dat is dan ook precies de reden dat we de proclamatie van dit goede nieuws tot TOP-prioriteit gemaakt hebben in deze tijd, want het einde aller dingen in nabijgekomen. En daarom blijf ik waarschuwen, gedreven door de liefde van God en daarom smeek ik je, laat je met God verzoenen! Neem deze waarschuwing alsjeblieft ter harte om te ontkomen aan de dingen die over de wereld zullen komen. En vergeet niet: een gewaarschuwd mens telt voor twee! 

                                                                                                                                                                                               Jaap Dieleman


Activiteiten in Nederland - Eyeopener
Ons "Eyeopener" magazine is ruim 5 miljoen keer verspreid over heel Nederland. Nu hebben we er weer 50.000 bij laten drukken, op verzoek van een vriend die ermee wil werken om mensen "de ogen te openen". Nederland is wakker geschud. Nu bidden we dat velen ook een keuze voor Jezus zullen maken. We hebben al prachtige getuigenissen gehoord en geloven dat er nog veel meer zullen volgen.

Mocht u het magazine nog niet hebben gezien of ontvangen, klik dan op het magazine om het in te zien of te downloaden,
of klik hier. Voel je vrij om het te verspreiden, laat het maar viraal gaan, want hoe meer mensen het horen hoe beter. Daarnaast hebben we nog magazines beschikbaar en er komen dan ook vaak vragen binnen waar men het kan bestellen. Die zorg is ons uit handen genomen door vrienden die de verzending verzorgen. U kunt er nu 100 bestellen voor € 10,- via www.ontzagwekkendnieuws.nl.

Ondanks de beperkingen spreek ik regelmatig in ons land. Als je een keertje wilt komen luisteren, zie je in mijn agenda, waar en wanneer ik spreek. Om teleurstelling te voorkomen kun je beter eerst contact opnemen met die gemeente, want soms is het aantal plaatsen beperkt. Maar je hoeft niet perse de deur uit want elke week zet ik ook een boodschap op YouTube. Klik hier om ons kanaal te bezoeken. Als je je abonneert, krijg je een melding wanneer er weer een nieuwe boodschap is geplaatst om je te bemoedigen. 

Actie: Digitale brievenbus
Omdat we onze droom hebben verwezenlijkt om het papieren magazine in elke brievenbus van Nederland te verspreiden, zijn we nu gestopt met het gericht inzamelen van geld voor de Eyeopener. Maar de verspreiding wordt wel voortgezet, en dat gebeurt via 
"Actie Digitale Brievenbus" Na een eerste try-out zagen we zo'n geweldige respons, dat het ons goed leek om het magazine verder te verspreiden via de digitale snelweg, die vooral ook door jongeren wordt bezocht. Klik hier om meer te lezen over deze actie. Giften blijven natuurlijk nog van harte welkom, want zolang het kan zullen we het Goede Nieuws blijven verspreiden in binnen- en buitenland. Kijk maar eens naar ons groeiende werk in India hieronder.


Verslag: Healing-Gospel-Truck - India
In maart 2018 zijn we begonnen met de Healing-Gospel-Truck, die sindsdien 5x per week is uitgegaan om mensen te bereiken in de meest afgelegen dorpjes van India. Sinds begin 2021 rijden er vijf trucks, waarmee we inmiddels al meer dan 100.000 mensen tot Jezus hebben mogen leiden. Dank u Heer! We hebben nu zelfs 10 trucks maar wachten nog op de vergunning voor de laatste vijf, zodat deze ook kunnen worden ingezet. Bid aub met ons mee dat die vergunning spoedig zal worden afgegeven zodat ze kunnen gaan rijden. En er is meer goed nieuws, want een bijzondere vriend heeft nog 10 trucks toegezegd. Deze moeten uiteraard nog gebouwd worden, maar als alle 20 trucks klaar zijn, zouden we jaarlijks ruim een miljoen mensen tot Jezus kunnen leiden! Wow! En daar gaan we voor, want het is Oogsttijd.  We gaan hiervoor want we weten niet hoelang die deur nog open zal blijven.


    

Gospel Truck - Nederland
Wat in India kan, kan ook in Nederland en daarom willen we ook in ons land met een Gospeltruck van stad tot stad gaan. Vincent Berhito, Fausto Tumolo, Joey van de Akker en ik (Jaap), wij hebben onze krachten gebundeld om deze droom te verwezenlijken. De truck is in principe al gekocht, hij wordt verbouwd en aangepast om dagelijks uit te gaan om dan van stad tot stad het goede nieuws te proclameren. Het logo is gemaakt, een stichting is in het leven geroepen, de website is in de maak, en een rekeningnummer is aangevraagd. Het is alleemaal razendsnel gegaan. De totale kosten liggen rond de € 60.000,- Vanuit ons werk hebben we € 10.000,- geïnvesteerd en de andere teamleden geven ook naar vermogen, want we willen zo snel mogelijk aan de slag om Nederland te bereiken. Ik wil u vragen partner te worden van "De Good News Truck" om samen met ons ook in Nederland de "oogst" binnen te halen. Totdat de rekening van de nieuwe stichting een feit is, kunt u sponsoren door uw bijdrage over te maken naar ons rekeningnummer o.v.v. "The Good News Truck". Zodra de site in de lucht is en de rekening actief, zullen we uw bijdrage doorsluizen en u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen. Uw kunt de truck straks inhuren om een event te organiseren in uw stad. Enfin, t.z.t. ziet u dit wel op de site. Wilt u meehelpen, klik dan hier om partner te worden in deze eindtijdoogst.  


Webshop - Nieuwste uitgaven! - Webshop - Nieuwste uitgaven! - Webshop -Nieuwste uitgaven! - Webshop Nieuwste uitgaven! - Webshop

   

Het bijzondere verhaal van Ronald Buck die verslag doet van zijn ontmoeting met engelen en zijn bezoek aan de troonzaal van God. Zo inspirerend, spannend en vertroostend. God heeft alles in Zijn hand. Een must! 


Prijs
€ 12,50

 

70 profetieen over Israel, gaat over eeuwenoude profetieën die heden in vervulling gaan als actueel nieuws rondom Israel. Dit fascinerende mysterie lijkt Gods DNA. Een aanrader!

 

Prijs
€ 15,00

 

De gezegende hoop is dat Jezus komt om Zijn bruid te halen voordat de grote verdrukking komt. Dit boek zal je sterken in je verwachting van Zijn komst. Van harte aanbevolen.

 

Prijs
€ 15,00


Familie-nieuws
De zomer lijkt nu eindelijk begonnen na dit lange, koude en natte voorjaar. En in huize Dieleman is er opnieuw een blij uitzien naar morgen. Want onze Grace verwacht een vierde kindje. Dat is dan ons negende kleinkind. Iedereen ziet met verwachting uit naar de komst van deze nieuwe aanwinst. Maar we moeten nog even wachten tot september. Onze Niva wordt op 1 augustus al weer een jaar. En wat een schatje is dat. We genieten met volle teugen van haar blijde lach en nog even en dan staat ze op haar eigen beentjes. Volgende maand hopen Antje en ik er ook nog even een weekje tussenuit te gaan naar ons geliefde Zeeland. Ondertussen geniet ik elke dag van mijn dagelijkse wandelingen door het Hosterwold. De Stille Kern is daarbij mijn favoriete plek (Zie hier onder twee prachtige plaatjes). Wat is de natuur toch mooi in het voorjaar als alles weer openbarst en het leven er uit knalt. Alles wat ademt, love de Here! En daar doen we dan van harte aan mee, want onze God is groot en Hij heeft alles in Zijn hand. Denk niet door de donkere tijd waarin we leven, dat het onze God uit de hand loopt. Hij zal ons nooit begeven of verlaten, al de dagen van ons leven. Hij is met ons tot aan de voleinding der wereld. Wat een heerlijke en geruststellende gedachte. Zijn nabijheid bidden wij u dan ook toe, totdat Hij komt. En wie weet ... hoe spoedig dat zal zijn?
 

Jaap & Antje Dieleman


 De "Stille Kern" mijn favorite wandelplek - Ik kom ogen en oren te kort , zo adembenemend mooi is dit prachtige natuurgebied.

  

St. de Heilbode  |  Boomkleverlaan 263  |  3893-JW  I  Zeewolde  |  Tel: 085-1043412
Email: [email protected]   |  Site: www.heilbode.nl  |  Bank  IBAN: NL46INGB0005169971

 

Dit was een nieuwsbrief van Stichting De Heilbode
Afmelden | Wijzigen