Bekijk dit bericht in uw browser


Heilbode Nieuwsupdate januari 2020

In deze brief: Reis naar India - NL-Agenda, in de bookshop, dankwoord
 


Beste v
rienden,

Even een snelle update voordat we vandaag, 17 januari 2020, als team van zes man naar India vertrekken. We zien er naar uit om onze projecten te bezoeken. Er zijn heel bijzondere wonderen gebeurd. Zo hebben we een put gegraven van  bijna 60 meter diep, die toen zelfs nog bijna droog stond. We hadden er een hard hoofd in, maar toen we bijna klaar waren begon deze put zich spontaan met water te vullen en over te stromen, terwijl de putten bij de buren droog stonden. Het leek wel op de bijbeltekst die zegt: "Stromen van levend water zullen uit uw binnenste stromen wanneer je drinkt van het levende water". Maar dan gebeurde nu in het nutuurlijke. Bovendien kregen we voor al onze landerijen (zo'n 25 hectare) gratis stroom van de regering. Wow! Wat een zegen en wat een geldbesparing. Enfin, je kunt dit allemaal lezen en zien, in de ACC nieuwsbrief hier!

 

We gaan op deze reis de 2e Gospeltruck inwijden en een derde gaat nu gebouwd worden. We zien dat het oogsttijd is en willen alle zeilen bijzetten om die oogst nu binnen te halen. Voor belangstellenden die ons elke dag willen volgen, ga naar mijn facebookpagina waar ik zal proberen om dagelijks een kort verslagje te schrijven en wat fotootjes te plaatsen zodat iedereen het een beetje kan meebeleven. En wilt u ons helpen, klik dan hier als u partner wilt worden want samen kunnen we een groot verschil maken. Hartelijk dank! Klik op de foto (rechts) om het promo-filmpje van onze Gospel-Truck te zien en kijk hier om het water-wonder te zien dat we meemaakten. Dank u wel!

 


Agenda Nederland
Hoewel ik tot 18 feruari in het buitenland zal zijn, ben ik ons eigen landje niet vergeten. Er staat weer een aantal prachtige conferenties geplant. De eerste op 22 februari met Jaap Kooij in Nieuwgein, een week later in Nijverdal (29 februari) en weer een week later (7 maart) in Aalsmeer. Enfin, zie de flyers hieronder. Als je er op klikt kom je op de betreffende informatie-pagina waar je de details kunt lezen en je je ook kunt opgeven. We zien naar je uit. En wilt u op een ander tijdstip een keer een dienst meemaken, dan vindt u meer details van conferenties en van de spreekbeurten in mijn agenda.


       

Webshop - Nieuwste uitgaven! - Webshop - Nieuwste uitgaven! - Webshop - Nieuwste uitgaven! - Webshop - Nieuwste uitgaven!

 

 

Het mysterie van de Opname, een uniek boek over het mysterie van de gelovigen die in een ondeelbaar ogenblik worden opgenomen. Wordt bemoedigt door deze hoopvolle boodschap uit Gods Woord. 

Prijs € 15,- 

 

Dit fantastische boek over de geweldige beloften en voorrechten van het nieuwe verbond was uitverkocht maar is weer bijgedrukt. Fascinerend, troostrijk en zeer bemoedigend. Van harte aanbevolen.

Prijs € 17,50

 

Het nieuwste boek van Jaap Dieleman over het mysterie van het getal zeven. Zeer profetisch en actueel voor de tijd waarin we nu leven, om te zien hoe God Zijn eeuwige plannen uitvoert.

Prijs € 15,-

 


Familie-nieuws
Langs deze weg willen we nogmaals al onze vrienden heel erg bedanken voor het prachtige feest dat we op 30 november jongstleden hebben gehad om ons 40 jarig huwelijk te vieren. We zijn zo verrast met kaarten, bloemen, cadeautjes, enveloppen met inhoud, mooie liederen, lieve woorden, zegenwensen, lekker eten en nog veel meer. Antje en ik zijn nog steeds aan het nagenieten van deze prachtige dag. Gods aanwezigheid en de liefde van familie en vrienden is onbetaalbaar. Nu gaan we weer met frisse moed aan de slag en ben ik naar India. Antje gaat ditkeer niet mee. Maar na terugkeer uit India gaan we er even samen lekker tussenuit om het onze second honeymoon te vieren met dank aan alle vrienden die dit mogelijk hebben gemaakt. Groet en Gods zegen.

                                                                                                                                                                         Jaap & Antje Dieleman

St. de Heilbode  |  Boomkleverlaan 263  |  3893-JW  I  Zeewolde  |  Tel: 085-1043412
Email: info@heilbode.nl   |  Site: www.heilbode.nl  |  Bank  IBAN: NL46INGB0005169971

Dit was een nieuwsbrief van Stichting De Heilbode
Afmelden | Wijzigen