Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

Heilbode nieuwsbrief-update 23 oktober 2015
 


 

In deze nieuwsbrief

1 : Pure Worship
2 : Outreach Filippijnen

Pure Worship

Jezus, de Koning der Koningen, de Heer der Heren, de Almachtige, Alwetende en Alomtegenwoordige, de Eeuwige, trouwe, liefdevolle, ondoorgrondelijke en genadige God, die Zijn allerliefste Zoon Jezus gaf als losprijs voor onze zonde is onze aanbidding waardig. 

Ja, die GOD is waard om geprezen te worden. Hij is de eeuwige maar onvolprezen God. En omdat we daar de eeuwigheid voor nodig hebben, zijn we er alvast mee begonnen om hem groot te maken en Hem te aanbidden. Dat doen we samen met onze unieke "Pure Worship" gelegenheids-band.

Op uitnodiging van pastor Stef Schagen hebben we een aanbiddingsavond in evangelische gemeente "DE WEG" in Heerenveen.

U bent van harte welkom om samen met ons de Heer groot te maken. Er is gelegenheid voor profetische expressie en in Zijn tegenwoordigheid kunnen we wonderen verwachten, want "Wie lof offert, eert Mij, en baant de weg, dat Ik hem Gods heil doe zien" Psalm 50:23

U bent bij deze van harte uitgenodigt om hierbij aan wezig te zijn op zaterdag 31 oktober 2015 om 19.30 uur in gemeente De Weg aan de Amelandlaan 14 te Heerenveen.  

Jaap Dieleman

 


 Outreach Filippijnen

Filippijnen – 11 t/m 24 november 2015
De Filippijnen, land met 7000 eilanden, krottenwijken, tyfoons, vulkanen, overstromingen, jeepnies, rijstvelden en prachtige mensen. De eenvoud en liefde van Filippino’s is hartverwarmend en ik verheug me er op om weer te gaan. Samen met Paul Hernandez hebben we drie activiteiten gepland: een huwelijksseminar, een leidersconferentie en drie evangelisatie campagnes.Dylan de Bruin gaat mee om te spreken in de evangelisatiecampagnes. Dylan is een jonge evangelist uit Hillegom met een passie om mensen over Jezus te vertellen en om voor zieken te bidden. Dit is de eerste keer voor Dylan om een dergelijke zendingsreis te doen, een spannende uitdaging voor hem. Bid dat God hem machtig zal gebruiken. De kosten voor deze outreach zijn in totaal € 7.500,- Een uitdaging voor ons geloof, maar een goede investering in kostbare mensenlevens.Wilt u onze partner zijn en ons helpen om een oogst van zielen te winnen voor Jezus? U kunt online doneren, of uw gift storten op IBAN-nummer: NL46INGB000516 9971. Wie ons nu steunt met een gift vanaf € 50,- krijgt van ons een boek of CD naar keuze (kijk in de webshop wat u wilt). Hartelijk dank voor uw gift.

VOORBEDE
Paulus vroeg voorbede voor zijn bediening als evangelieprediker en zei: En bidt daarbij met aanhoudend bidden en smeken bij elke gelegenheid in de Geest, daartoe wakende met alle volharding en smeking voor alle heiligen; ook voor mij, dat mij bij het openen van mijn mond het woord geschonken worde, om vrijmoedig het geheimenis van het evangelie bekend te maken, waarvoor ik een gezant ben in ketenen. Dan zal ik daartoe vrijmoedig kunnen optreden, zoals ik behoor te spreken. Efeze 6:18-20

Wij geloven in de kracht van voorbede en vragen u hetzelfde als Paulus de Efeziers vroeg. Bidt voor ons werk!
Zie hieronder ons ons spreek programma, zodat u gericht kunt meebidden voor de volgende activiteiten:

10 november 2015 - Vertrek vanaf Schiphol om 12.30 uur met CZ-308
13 november 2015 - Leiders meeting met de South-Pastors - Laguna
14 november 2015 - Pastors & Leiders conferentie -Paniqui - Terlac (in de ochtend)
14 november 2015 - Evangelisatie Campagne in Pangasinan – Rosales ('s-middags)
15 november 2015 - Spreken in de gemeente van Pastor Zaldy Gomez - Pangasinan
16 november 2015 - Huwelijks conferentie in Puerto Gallera (t/m 18 november)
19 november 2015 - Evangelisatie campagne & genezingssamenkomst in Nueva Ecija
20 november 2015 - Pastor & leidersconference in Nueva Ecija
21 november 2015 - Evangelisatie Campagne - Purok 6, San Pedro Laguna
22 november 2015 - Spreken in de Free Mission moedergemeente in Cavite
23 november 2015 - Retour op Schiphol om 10.25 met CZ-7602

Hartelijk dank voor alle intercessors, voorbidders en medestrijders in de Heer