Bekijk dit bericht in uw browser

 


Heilbode Nieuwsbrief - oktober 2017
 

In deze brief:  Overdenking  - Healing Gospel Truck - Zendingsreizen - Agenda NL - Nieuwe uitgaven -  Familienieuws 


Maar wie de Here verwachten, putten nieuwe kracht; zij varen op met vleugelen als arenden;
zij lopen, maar worden niet moede; zij wandelen, maar worden niet mat.

Jesaja 40:31


Beste vrienden, 
De hype over 23 september 2017, waarbij allerlei bizarre voorspellingen zijn gedaan, ligt inmiddels weer achter ons. In mijn artikel daarover (zie hier) had ik al aangegeven, dat het wel een bijzonder teken is, maar dat we er geen definitieve conclusies aan moeten verbinden. Nu deze datum weer achter ons ligt, laten velen hun hooggespannen verwachtingen varen en gaan weer over tot de orde van de dag en rustig 'slapen'. Omdat het duidelijk is Jezus niet op 23 september is teruggekeerd, betekent dat niet dat we nu maar alle verwachting moeten laten varen. Jezus heeft ons immers keer op keer gezegd dat we het bevel moeten bewaren om hem te blijven verwachten (Openb. 3:10).  Ook heeft Hij gezegd dat we waakzaam moeten blijven want Hij komt op een uur dat wij Hem niet verwachten! En elke dag brengt ons een dag dichter bij het moment van Zijn komst.

Maar dat niet alleen, Hij heeft een geweldige belofte gekoppeld aan die verwachting, namelijk dat Hij ons zal bewaren voor de ure der verzoeking die over de hele wereld komen zal. En wie de Here verwachten, putten nieuwe kracht en zullen opvaren als op arendsvleugelen. In die nieuwe kracht gaan we voorwaarts om Hem te verheerlijken, Zijn naam bekend te maken en ZIjn heil te proclameren totdat Hij komt. Terwijl u dit leest ben ik op weg naar Trinidad voor een zendings conferentie. In November staat een reis gepland naar de Fillippijnen en in januari 2018 gaan we weer naar Inda en ook ligt er een uitnodiging voor het voorjaar naar Pakistan. Want Jezus komt niet terug voor de Zijnen, voordat de volheid der heidenen is binnengegaan. En zalig is hij, die zijn Heer bij zijn komst zó bezig zal vinden (om zijn dienstvolk op tijd hun voedsel te geven) Voorwaar, Ik zeg u, dat hij hem over al zijn bezit zal stellen! (Matteus 24: 45-47). Dus blijven we het goede nieuws wereldkundig maken dat Jezus verlost, vergeeft en geneest. Want dat is de beste investering die we met ons leven kunnen doen. Doet u mee totdat de bazuin zal klinken en Jezus terugkomt? In Zijn opdracht!
                                                                                                                                                     Jaap Dieleman


Nieuw Project
The Healing Gospel Truck

Een tijdje terug hebben we dit project gelanceerd. Tot op heden is er d.m.v. donaties en toezeggingen al € 20.000,- binnengekomen. We hebben nu nog maar € 5.000,- nodig. We hebben vanuit reserves het hele bedrag al overgemaakt, zodat we niet hoeven te wachten tot het geld binnen is voordat we de truck kunnen kopen, want we geloven dat de tijd kort is, en dat er haast geboden is. De truck is al in aanbouw, zodat we hem dan ook zo snel mogelijk kunnen inzetten. In januari 2018 gaan we heb zelf inwijden (alhoewel hij dan al een tijdje in gebruik is).

De visie achter deze truck
De meeste Dalits (de onaanraakbaren van India) wonen in kleine dorpjes. Met een grote campagne bereiken we deze geisoleerde mensen nooit. Daarom willen we in die dorpjes gospel-crusades houden. Om die reden hebben we de 'Healing Gospel Truck' gekocht, die straks volledig is uitgerust met podium, licht, geluid, generator, scherm voor filmvertoning etc. Met deze truck kunnen we elke maand zeker 20.000 onbereikten bereiken met het goede nieuws van Jezus. We sparen op die manier veel tijd en geld want we kunnen de truck binnen een half uur opzetten en weer afbreken om naar het volgende dorp te gaan. We kunnen per jaar 250.000 mensen bereiken. De truck kost ons € 25.000,- en nu hebben we dus nog maar € 5.000,- nodig. 

Wilt u meehelpen om deze onbereikte mensen te bereiken? Voor elke €100,- kunnen wij dus 1.000 mensen bereiken. Stel je voor wat voor impact jou € 100,- wel niet heeft. Daarom wil ik u vragen mee te helpen met deze grote oogst. Iedereen die meehelpt met een gift van € 100,- of meer krijgt van ons een boek (of  een luister-CD naar keuze uit onze webshop. Samen kunnen we zo een groot verschil uitmaken in de levens van honderduizenden mensen. Helpt u mee? Lees hier meer! of Klik hier om te helpen en vermeld alstublieft bij uw gift "Healing GospelTruck" Bij voorbaat dank!  


Komende zendingsactiviteiten: Trinidad 28 sept. - 5 okt. 2017
 

AL JAREN BEN IK BEVRIEND MET DE "CHURCH WITH THE OPEN BIBLE" MET PASTOR CECIL & DEBORAH QUAMINA. VAN 29 SEPTEMBER TOT 2 OKTOBER HEBBEN ZE HUN MISSIE CONFERENTIE WAAR IK ZAL SPREKEN OM DE TRINIDADIANS UIT TE DAGEN DE WERELD TE VEROVEREN VOOR JEZUS. IK BID VOOR 100 ACTIVE ZENDELINGEN DIE VANUIT DEZE KERK ZULLEN WORDEN UITGEZONDEN. SPONSOREN?  
KLIK DAN HIER


Zendingsreis - Filippijnen - 1e 2 weken van November
De Filippijnen, land met 7000 eilanden, krottenwijken, tyfoons, vulkanen, overstromingen, jeepnies, rijstvelden en prachtige mensen. De eenvoud en liefde van Filippino’s is hartverwarmend en ik verheug me er op om weer te gaan samen met Dylan de Bruin.Dylan de Bruin gaat mee om te spreken in de evangelisatiecampagnes. Dylan is een jonge evangelist uit Hillegom met een passie om mensen over Jezus te vertellen en om voor zieken te bidden. Dit is de eerste keer voor Dylan om een dergelijke zendingsreis te doen, een spannende uitdaging voor hem. Bid dat God hem machtig zal gebruiken. De kosten voor deze outreach zijn in totaal € 7.500,- Een uitdaging voor ons geloof, maar een goede investering in kostbare mensenlevens.Wilt u onze partner zijn en ons helpen om een oogst van zielen te winnen voor Jezus? U kunt online doneren, of uw gift storten op IBAN-nummer: NL46INGB000516 9971. Wie ons nu steunt met een gift vanaf € 50,- krijgt van ons een boek of CD naar keuze (kijk in de webshop wat u wilt). Hartelijk dank voor uw gift.


Webshop - Nieuwste uitgaven!

 

   

Het mysterie van de Opname, is het nieuwste boek van Jaap over het mysterie van de gemeente die in een ondeelbaar ogenblik zal worden weggenomen Laat je inspireren door deze hoopgevende boodschap uit Gods Woord. 

Prijs € 15,- 

 

Terug naar de toekomst, is een boek over de beproevingen van Job. Een boek dat antwoord geeft op vragen over beproevingen, onrecht en lijden. Vragen waarmee wij worstelen als alles misgaat en er geen uitkomst lijkt.

Prijs € 15,- 

 

Kunnen deze beenderen herleven?een profetische boek over eindtijd, Israel en Gods plan voor deze wereld, met een sterk licht op wat er nu in de wereld gebeurd. Ook als luister CD te koop en nu ook verkrijgbaar in het Engels

Prijs € 15, -

Familie-Nieuws
Antje is gisteren (27 september) net jarig geweest en dat was een prachtig feestje. Heerlijk om alle kinderen weer even te zien en ook al onze kleinkinderen. Altijd feest. Op 21 oktober mag ik dan weer verjaren, maar nu eerst mijn reis naar Trinidad. Dank voor jullie liefde en gebeden en giften om dit allemaal mogelijk te maken.
                                                                                                                                            Jaap & Antje Dieleman   


St. de Heilbode  |  Boomkleverlaan 263  |  3893-JW  I  Zeewolde  |  Tel: 085-1043412
Email: [email protected]   |  Site: www.heilbode.nl  |  Bank  IBAN: NL46INGB0005169971

 

Dit was een nieuwsbrief van Stichting De Heilbode
Afmelden | Wijzigen