Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser


Heilbode Nieuwsbrief Juni 2016
 

       In deze brief:  Activiteiten in Nederland 

Activiteiten in Nederland
Hallo vrienden, voor de snelle beslissers die een 'last-minute-reis' willen boeken, we hebben nog een paar plaatsen op dejaarlijkse bijbel-studie-boot-reis met de Siloam van 5 tot 10 juni 2016. Dit zijn altijd heel bijzondere weken. Klik hier of op de flyer voor meer informatie en/of om je gelijk op te geven voor deze schitterende vaar-vakantie-bijbelstudie-bootreis. 

Andere activiteiten en spreekbeurten vind je in onze agenda. Kijk hier voor een overzicht van de geplande spreekbeurten. En wees welkom in deze diensten om bemoedigd en geïnspireerd te worden. 

 


WEBSHOP

 

 

 

Morele Revolutie, verteld de
naakte waarheid over seksualiteit vanuit Gods perspectief, zonder
het morele vingertje te wijzen, opent dit boek je ogen voor God prachtige plan met seksualiteit gezien vanuit hemels perspectief. 

  Prijs € 15,- 

 

 

Terug naar de toekomst, is een boek over de beproevingen van Job. Een boek dat antwoord geeft op vragen over beproevingen, onrecht en lijden. Vragen waarmee wij worstelen als alles misgaat en er geen uitkomst lijkt.

  Prijs € 15,- 

 

 

Gekocht en betaald, het nieuwe boek van Jaap Dieleman. Een inspirerende boodschap over de trouw van God aan Zijn verbond met ons. Nog even geduld want het verschijnt binnenkort. Houd de website dus in de gaten.

  Prijs € 15, - 

 

 

Familie nieuws  Muziek in huize-Dieleman 
Vorige keer vertelden we al dat vier van onze vijf kinderen bezig zijn met het maken van een CD. Jozua speelt in Het Vreemdelingen Collectief. Hun nieuwe CD "In de Verte" is op 21 mei gepresenteert in Dordrecht. Jonne heeft inmiddels de opname voor haar EP afgerond, maar ze is afgelopen vrijdag, 27 juni, bevallen van een prachtige zoon. En daarom moet de muziek nu even wachten. Na de zomer zal ze haar nieuwe EP releasen. We laten het wel weten. Ook onze Joyce is begonnen met de opnamen voor een CD. Ralph van Maanen zal de productie doen en ze heeft al diverse studio-opnamen gemaakt. Hou haar facebookpagina maar in de gaten voor meer informatie. Het zijn gevoelige luisterliedjes recht uit haar hart. Ze heeft via crouwdfunding al meer dan de helft van haar budget bij elkaar. We zijn allemaal benieuwd naar haar CD. Ook onze jongste zoon Joel is bezig met een EP gereleased met 'The Howling". Daarnaast speelt hij is diverse formaties. Je kunt zijn site hier zien.  Jonathan leidt aanbidding in Vlissingen, waar ook Grace meezingt en onze Daniel drumt in Zeewolde. Dankbaar voor onze muzikale kinderen. Zelf houdt ik het bij spreken, daar ligt mijn kracht. En... mijn nieuwe boek is klaar. De komende week gaat het naar de drukker. Volgende keer meer daarover, want nu is er nog veel mooier nieuws.

De geboorte van Manoah
Een wolk van een baby, een prachtig mannetje van bijna 8 pond. Wat een schatje en zo leuk om te zien hoe zijn 'grote' broer reageert om de komst van zijn nieuwe broertje. Ons gezin is weer verrijkt met een prachtig nieuw mensenkind. We wensen Daniel en Jonne heel veel zegen en spoedig herstel voor moeder en kind.

Tot slot wensen we u alvast een mooie vakantie toe.

Gods zegen

Jaap & Antje Dieleman

 


St. de Heilbode  I  Boomkleverlaan 263  I  3893-JW  I  Zeewolde  I  Tel: 085-1043412
Email: info@heilbode.nl   I  Site: www.heilbode.nl  I  Bank  IBAN: NL46INGB0005169971