Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

Special Update Heilbode November 2015
 
 
 

In deze Nieuwsbrief
1. Het bloedverbond en het boek "Gekocht en betaald"
2. Man-Arise Conferentie - 27-28 november 2015
3. Mission-trip Filippijnen 10-23 november 2015


HET BLOEDVERBOND
Inmiddels draaien de afleveringen van "Het bloedverbond" elke week op Family7. En ik heb al veel reacties gekregen van mensen die er erg door gezegend zijn en ervan genieten en er heel graag meer van willen weten.

En inderdaad het was een zegen voor mijzelf om dit boek te schrijven en me te verdiepen in alle zegeningen en voorrechten die het nieuwe verbond in het bloed van Jezus met zich meebrengt. Kijk hier voor meer informatie over deze serie die elke vrijdagavond om 19.30 op Family7 wordt uitgezonden.

GEKOCHT EN BETAALD
Naast het programma op Family7 heb ik er ook een boek over geschreven en dat heet: "Gekocht en "Gekocht en Betaald". Sinds de uitzendingen op Family7 zijn er steeds meer mensen die naar dit boek vragen. En wie meer wil weten van het bloedverbond raad ik dan ook aan dit boek te kopen.

Het zal u verrijken en inzicht geven in alle voorrechten en zegeningen die het nieuwe verbond met zich meebrengt. En die zijn ongelooflijk goed, beter dan de meeste van ons kunnen bedenken of beseffen. Het is het beste verbond ooit, door God met ons gesloten in Zijn Zoon Jezus.
Van Harte aanbevolen!

U kunt het direct online bestellen via ons bookshop. 
Klik hier op meer te lezen en/of direct te bestellen.
 


MAN-ARISE

Een cultuur van E.E.R.
Hoe zou een samenleving eruit zien waar mannen elkaar niet langer bekritiseren, maar elkaar eren? Die de naasten met respect behandelen ongeacht etnische achtergrond, geslacht of status. Waar maatschappelijke instanties hun integriteit en respect verloren hebben kunnen wij als mannen het Koninkrijk van God op aarde zichtbaar maken. Door met mensen om te gaan zoals Jezus dat deed. Door mensen te eren, eren wij God de schepper van mensen. Zoals Petrus schrijft in 1 Petrus 2:17; "eert allen". Wij verlangen naar mannen van E.E.R. (eer, eerlijkheid en respect). Naar een cultuur waar mannen eerlijk, integer en feilbaar zijn en erkennen; God zij dank! Want wat ik ben en wat ik heb is dankzij Hem.

We willen je tijdens Manarise handvatten bieden waardoor je mag staan en gaan als man van E.E.R. Sprekers zijn Jaap Dieleman en Anthon van der Laak. Maar we hebben ook een speciale gastspreker uit Amerika. Een voormalig hardcore SWAT agent, voorganger en zakenman met een bijzondere getuigenis; Craig Barber. En we vieren dit jaar een heel speciaal jubileumfeest; 25 jaar mannenconferenties! Geef je zelf en je groep mannen snel op en mis dit feest niet!

De conferentie is gratis (op collecte-basis) incl: overnachting, maaltijden, koffie/thee. Locatie: Conferentiecentrum De Kroeze Danne, (http://kroezedanne.nl/) Ambt Delden. Start vrijdag (27 nov) 19.30 uur tot zaterdag (28 nov) 21.30 uur. Kom je alleen als daggast? Zaterdag starten we om 09.15 uur.

GEEF JE SNEL OP!   http://www.manarise.nl/Contact.html


OUTREACH FILIPPIJNEN

Filippijnen – 11 t/m 24 november 2015
De Filippijnen, land met 7000 eilanden, krottenwijken, tyfoons, vulkanen, overstromingen, jeepnies, rijstvelden en prachtige mensen. De eenvoud en liefde van Filippino’s is hartverwarmend en ik verheug me er op om weer te gaan. Samen met Paul Hernandez hebben we drie activiteiten gepland: een huwelijksseminar, een leidersconferentie en drie evangelisatie campagnes.
Dylan de Bruin gaat mee om te spreken in de evangelisatiecampagnes. Dylan is een jonge evangelist uit Hillegom met een passie om mensen over Jezus te vertellen en om voor zieken te bidden. Dit is de eerste keer voor Dylan om een dergelijke zendingsreis te doen, een spannende uitdaging voor hem. Bid dat God hem machtig zal gebruiken. De kosten voor deze outreach zijn in totaal € 7.500,- Een uitdaging voor ons geloof, maar een goede investering in kostbare mensenlevens.Wilt u onze partner zijn en ons helpen om een oogst van zielen te winnen voor Jezus? U kunt online doneren, of uw gift storten op IBAN-nummer: NL46INGB000516 9971. Wie ons nu steunt met een gift vanaf € 50,- krijgt van ons een boek of CD naar keuze (kijk in de webshop wat u wilt). Hartelijk dank voor uw gift.

VOORBEDE
Paulus vroeg voorbede voor zijn bediening als evangelieprediker en zei: En bidt daarbij met aanhoudend bidden en smeken bij elke gelegenheid in de Geest, daartoe wakende met alle volharding en smeking voor alle heiligen; ook voor mij, dat mij bij het openen van mijn mond het woord geschonken worde, om vrijmoedig het geheimenis van het evangelie bekend te maken, waarvoor ik een gezant ben in ketenen. Dan zal ik daartoe vrijmoedig kunnen optreden, zoals ik behoor te spreken. Efeze 6:18-20

Wij geloven in de kracht van voorbede en vragen u hetzelfde als Paulus de Efeziers vroeg. Bidt voor ons werk!
Zie hieronder ons ons spreek programma, zodat u gericht kunt meebidden voor de volgende activiteiten:

10 november 2015 - Vertrek vanaf Schiphol om 12.30 uur met CZ-308
13 november 2015 - Leiders meeting met de South-Pastors - Laguna
14 november 2015 - Pastors & Leiders conferentie -Paniqui - Terlac (in de ochtend)
14 november 2015 - Evangelisatie Campagne in Pangasinan – Rosales ('s-middags)
15 november 2015 - Spreken in de gemeente van Pastor Zaldy Gomez - Pangasinan
16 november 2015 - Huwelijks conferentie in Puerto Gallera (t/m 18 november)
19 november 2015 - Evangelisatie campagne & genezingssamenkomst in Nueva Ecija
20 november 2015 - Pastor & leidersconference in Nueva Ecija
21 november 2015 - Evangelisatie Campagne - Purok 6, San Pedro Laguna
22 november 2015 - Spreken in de Free Mission moedergemeente in Cavite
23 november 2015 - Retour op Schiphol om 10.25 met CZ-7602

Hartelijk dank voor alle intercessors, voorbidders en medestrijders in de Heer