Bekijk dit bericht in uw browser


Heilbode Nieuwsbrief - september 2018

In deze brief:  Zendingsreis Pakistan


Overal waar de beek komt, zal alles leven..,
omdat het water uit het heiligdom komt. 

Ezechiel 47: 9b, 12b


Beste vrienden,
Deze woorden uit Ezechiel spreken over een groot wonder dat staat te gebeuren in Israel. Want ik ben ervan overtuigd dat het in de eerste plaats een letterlijke profetie is over het land Israel, want Engedi en En-Eglaïm, twee steden bij de Dode Zee, worden met name genoemd. Maar de letterlijke betekenis van deze profetie voor Israel, waarvan ik geloof dat die spoeding in vervulling zal gaan, sluit de geestelijke betekenis voor Gods kinderen niet uit. Vandaag vertrek ik naar Pakistan waar de rivier van God ook machtig aan het stromen is. Ondanks de negatieve nieuwsberichten die we recentelijk hoorden naar aanleiding van de cartoonwedstrijd die Geert Wilders wilde houden. Gelukkig is dit afgeblazen en is alles weer een beetje tot rust gekomen. Maar uw gebed stel ik zeer op prijs zodat we bewaard blijven voor allerlei narigheid. 


Zendingsreis: Pakistan
Van 11 tot 19 september ben ik opnieuw in Pakistan. Na een vruchtbare reis in maart j.l. ga ik nu opnieuw en nu vooral om leiders toe te rusten. Er zijn zeker drie leidersconferenties georganiseerd (zie de fotootjes).

In maart sprak ik in de "Eternal-Light-Church' van pastor Anwar Fasal en voor Isaak-TV, die uitzendt in 76 landen in heel Azië en een bereik heeft van meer dan 100 miljoen kijkers. Vermoedelijk zal ik zondag wel weer ik deze gemeente spreken, maar ik ga vooral het land in om leiders toe te rusten in de bovengenoemde leidersconferenties. Op 18 september komt David de Vos ook naar Pakistan om een evangelisatie campagne te doen met pastor Anwar. Kijk op zijn site www.goandtell.nl voor meer info.

Met de onrust rondom de cartoonwedstrijd die Geert Wilders had uitgeschreven zag het er even heel spannend uit. Gelukkig is deze wedstrijd afgelast en het lijkt erop dat alles wel weer een beetje tot rust is gekomen. Dat neemt niet weg dat we uw gebed zeer op prijs stellen, zodat we bewaard blijven voor allerlei narigheid. Maar vooral ook dat we een grote oogst van zielen mogen zien komen tot Jezus en dat er veel leiders worden opgewekt om vaders en herders te zijn voor die honderduizenden die nu tot Jezus komen, want we willen meer dan bekeerlingen, we willen discipelen voor Jezus en een blijvende vrucht.

Dat is dan ook het doel van de leidersconferenties. Het is een investering in Gods koninkrijk. We verwachten zeker 1000 voorgangers toe te rusten en te inspireren. Al met al kost het ons zeker €10,- per voorganger. Wilt u ons helpen om een, tien of honderd leiders toe te rusten? Stuur dan uw zendingsgift met de vermelding 'PAKISTAN'. Uit dankbaarheid wil ik elke donatie van €100,- of meer een boek schenken uit onze webshop. U mag zelf kiezen welk boek u wilt. Klik hier als u wilt doneren voor Pakistan. Dank u!  Zie hieronder nog even een foto-impressie van de vorige reis.

  
     Pastor Anwar Fasal heet mij welkom               Spreken in de Eternal Light Church                 Mijn boodschap ging over vriendschap


  Pastor George Kashan en zijn vrouw Mishall die de TV-host is bij Isaak-TV op de poster van de leidersconferentie 

George heeft diverse leidersseminars, crusades en revival-meetings georganiseerd in verschillende steden. De atmosfeer in Pakistan is bijzonder. Ik ben dan ook blij dat ik weer naar Pakistan mag gaan. 

  
Outreach in het dorpje Chack                         De pastor van de kerk in Sialkot                      Revival-night in Saiwa-City


  Een van de prayer-festivals die Anwar Fasal houdt waar honderdduizenden op af komen. Klik hier om een filmpje te zien

Be the Light TV - Food for your heart
Naast mijn persoonlijke reis naar Pakistan heeft God ook nog een andere machtige deur geopend in Pakistan. Ik kwam in contact met 'Be the Light TV' van broeder Anthoney Daniel. Hij woont in Nederland en wilde graag programma's met mij gaan maken. We hebben nu een eigen programma via hun kanaal en dat heet "Food for your heart".  Het wordt in het engels opgenomen en met voice-over in het Urdu uitgezonden. In Karachi, een stad met 18 miljoen inwoners, hebben ze al bijna een miljoen aansluitingen. En het netwerk groeit nog steeds en breidt zich uit over de rest van Pakistan. Een prachtige open deur om het goede nieuws in Pakistan te brengen. We gaan binnenkort ook beginnen met een speciaal programma om leiders toe te rusten.  Klik hier als je het programma wilt bekijken (in het engels) want er is hiervoor een eigen you-tube kanaal.


Klik op de foto om naar het youtube kanaal te gaan van "Be-the-Light-TV"  en klik hier als u werk in Pakistan wilt ondersteunen.
Samen mogen we dit werk voor Hem doen. In Gods liefde verbonden.                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Jaap Dieleman   

 

St. de Heilbode  |  Boomkleverlaan 263  |  3893-JW  I  Zeewolde  |  Tel: 085-1043412
Email: [email protected]   |  Site: www.heilbode.nl  |  Bank  IBAN: NL46INGB0005169971

Dit was een nieuwsbrief van Stichting De Heilbode
Afmelden | Wijzigen