ACTUEEL
  • 23 september 2017
    Er is op dit moment een grote hype rondom de 23e September 2017 die viraal gaat via de sociale media. In dit artikel heb ik naar de bijbelse achtergronden gekeken van deze zaak.
  • Zendingsreisen Saba en Kosovo
    In Maart was ik in Maleisie met mijn vriend Jaap Houweling en in April was ik met de studenten van de Kingdom Life College in Kosovo. Zie hier een kort verslag van deze reizen.
  • Familie Nieuws - Een prachtige aanwinst!
    Familie nieuws - Onze nieuwste aanwinst Vorige keer vertelden we al dat vier van onze vijf kinderen bezig zijn met het maken van een CD. Jozua speelt in Het Vreemdelinge Collectief...
AGENDA

Gospel Healing Truck

India telt honderdduizenden dorpen met 4.000 tot 5.000 inwoners waar voornamelijk Dalits wonen, de zogenaamde "onaanraakbaren" die geen onderwijs genieten, geen papieren hebben, geen land mogen bezitten en voornamelijk slavenwerk doen voor een hongerloontje en dat al generaties lang. Deze onbereikten willen we bereiken, deze onaanraakbaren willen we aanraken en deze niet-geliefden willen we in contact brengen met de liefde van Christus. Grote campagnes hebben niet veel zin, want vervoer hebben ze niet, dus moeten we naar al deze kleine dorpjes.

Een campagne in zo'n dorpje is een bezienswaardigheid waar bijna het hele dorp op afkomt. Maar het is vaak moeilijk en ook nogal kostbaar om lokaal: licht, geluid, een generator en een podium te huren. Maar met onze GOSPEL HEALING TRUCK, die voorzien is van een podium, licht geluid, een generator en een scherm om films te tonen, zetten we zo'n campagne in een uurtje op en breken het  in een half uurtje af. Op deze wijze kunnen we wel 3 tot 5 dorpen per week bereiken met ons lokale evangelisatie team. Met gemiddeld zo'n 1000-2000 bezoekers per campagne kunnen we zeker 5.000 Dalits per week bereiken. Dat komt neer op 250.000 "onbereikten" op jaarbasis. Een grote evangelisatie campagne kan al gauw € 25.000 kosten om 25.000 mensen te bereiken. Maar in India, met de toegenomen strenge regelgeving tegen christelijke samenkomsten is dat bijna niet meer te doen.

De GOSPEL HEALING TRUCK kost in principe net zo veel als een grote campagne, maar omdat we in de kleinde dorpjes opereren kunnen we jaarlijkse zo'n 250.000 mensen bereiken. Omdat we toch vooral de onbereikten willen bereiken, hebben we besloten deze goede eenmalige investering van € 25.000 te doen, terwijl we daar jaarlijks bijna een kwart miljoen mensen mee bereiken. 

Denk je is in! Dat komt neer op 10.000 mensen voor een investering van €1000,-. Of wel 10 mensen voor een slechts € 1,-  Eigenlijk een schijntje als je beseft dat Jezus zijn leven gaf voor deze kostbare zielen. Maar we hebben dus wel die € 25.000,- nodig om deze droom te realiseren.

Wie wil ons helpen om deze onbereikten te bereiken? Wie wil ons helpen met € 100,-, € 500,- of  € 1.000,- om onze droom zo snel mogelijk te kunnen realiseren? Als tegenprestatie voor onze donateurs willen we alle donateurs die € 100,- of meer geven, een boek of CD geven uit onze webshop. U mag zelf kiezen welke u wilt. Indien u wilt sponsoren kunt u dat direct hier online doenSamen kunnen we zo een groot verschil uitmaken in de levens van honderduizenden mensen. Dank voor uw bijdrage.