ACTUEEL
  • Bent u klaar?
    De terugkeer van Jezus, is een van de grote thema's van de kerk En dan met name het mysterie van de opname.
  • 23 september 2017
    Er is op dit moment een grote hype rondom de 23e September 2017 die viraal gaat via de sociale media. In dit artikel heb ik naar de bijbelse achtergronden gekeken van deze zaak.
  • Zendingsreisen Saba en Kosovo
    In Maart was ik in Maleisie met mijn vriend Jaap Houweling en in April was ik met de studenten van de Kingdom Life College in Kosovo. Zie hier een kort verslag van deze reizen.
AGENDA

Gospel Healing Truck

India telt honderdduizenden dorpen met 4.000 tot 5.000 inwoners waar voornamelijk Dalits wonen, de zogenaamde "onaanraakbaren" die geen onderwijs genieten, geen papieren hebben, geen land mogen bezitten en voornamelijk slavenwerk doen voor een hongerloontje - en dat al generaties lang. Deze onbereikten willen we bereiken, deze onaanraakbaren willen we aanraken en deze niet-geliefden willen we in contact brengen met de liefde van Christus. Grote campagnes hebben niet veel zin, want vervoer hebben ze niet, dus moeten we zelf naar al deze kleine dorpjes toe.

Een campagne in zo'n dorpje is een bezienswaardigheid waar bijna het hele dorp op af komt. Maar het is vaak moeilijk en ook nogal kostbaar om lokaal licht, geluid, een generator en een podium te huren. Maar met onze GOSPEL HEALING TRUCK, die voorzien is van een podium, licht, geluid, een generator en een scherm om films te tonen, zetten we zo'n campagne in een uurtje op en breken hem in een half uurtje af. Op deze wijze kunnen we wel 3 tot 5 dorpen per week bereiken met ons lokale evangelisatie-team. Met gemiddeld zo'n 1000-2000 bezoekers per campagne kunnen we zeker 5.000 Dalits per week bereiken. Dat komt neer op 250.000 "onbereikten" op jaarbasis. Een grote meerdaagse evangelisatie-campagne kan al gauw € 25.000 kosten;  dan is het wel mogelijk om 25.000 mensen te bereiken. Maar in India, met de toegenomen strenge regelgeving tegen christelijke samenkomsten is dat bijna niet meer haalbaar. Dus moesten we zoeken naar een betere mogelijkheid.

De GOSPEL HEALING TRUCK kost in principe net zo veel als één grote campagne, maar omdat we mete de TRUCK steeds weer in de kleinde dorpjes opereren, kunnen we jaarlijks zo'n 250.000 mensen bereiken. Omdat we toch vooral de onbereikten willen bereiken, hebben we besloten deze goede eenmalige investering van € 25.000 te doen, om daarmee jaarlijks bijna een kwart miljoen mensen mee te kunnen bereiken. 

Denk je eens in! Dat komt neer op 10.000 mensen door een investering van €1000,-. Of wel 10 mensen door een investering van slechts € 1,- Eigenlijk een schijntje als je beseft dat Jezus Zijn leven gaf voor deze kostbare zielen. U hoeft echter niet meer te doneren, want dankzij veel trouwe sponsors hebben we inmiddels de truck betaald. Elke bijdrage die alsnog wordt gedoneerd zullen we gebruiken voor de operationele kosten van het evangelisten-team die er dagelijks mee op pad gaat en voor het onderhoud van de truck.

Wie wil ons helpen om deze onbereikten te bereiken? Als tegenprestatie voor onze donateurs willen we alle donateurs die € 100,- of meer geven, een boek of CD geven uit onze webshop. U mag zelf kiezen welke u wilt. Indien u wilt sponsoren kunt u dat direct hier online doenSamen kunnen we zo een groot verschil maken in de levens van honderduizenden mensen. Dank voor uw bijdrage.