India telt honderdduizenden dorpen met 4.000 tot 5.000 inwoners waar voornamelijk Dalits wonen.

De zogenaamde "onaanraakbaren" die geen onderwijs genieten, geen papieren hebben, geen land mogen bezitten en voornamelijk slavenwerk doen voor een hongerloontje - en dat al generaties lang.

Deze onbereikten willen we bereiken, deze onaanraakbaren willen we aanraken en deze niet-geliefden willen we in contact brengen met de liefde van Christus. Grote campagnes hebben niet veel zin, want vervoer hebben ze niet, dus moeten we zelf naar al deze kleine dorpjes toe.

Een campagne in zo'n dorpje is een bezienswaardigheid waar bijna het hele dorp op af komt. Maar het is vaak moeilijk en ook nogal kostbaar om lokaal licht, geluid, een generator en een podium te huren. Maar met onze GOSPEL HEALING TRUCK, die voorzien is van een podium, licht, geluid, een generator en een scherm om films te tonen, zetten we zo'n campagne in een uurtje op en breken hem in een half uurtje af. Op deze wijze kunnen we wel 3 tot 5 dorpen per week bereiken met ons lokale evangelisatie-team. Met gemiddeld zo'n 1000-2000 bezoekers per campagne kunnen we zeker 5.000 Dalits per week bereiken. Dat komt neer op 250.000 "onbereikten" op jaarbasis. Een grote meerdaagse evangelisatie-campagne kan al gauw € 25.000 kosten; dan is het wel mogelijk om 25.000 mensen te bereiken. Maar in India, met de toegenomen strenge regelgeving tegen christelijke samenkomsten is dat bijna niet meer haalbaar. Dus moesten we zoeken naar een betere mogelijkheid.

De Evangelisatie Truck (we hebben deze naam veranderd vanwege de druk in India, om eventuele problemen te voorkomen) kost in principe net zo veel als één grote campagne, maar omdat we mete de TRUCK steeds weer in de kleinde dorpjes opereren, kunnen we jaarlijks zo'n 100.000 mensen bereiken. Omdat we toch vooral de onbereikten willen bereiken, hebben we besloten deze goede eenmalige investering van € 25.000 te doen, om daarmee jaarlijks zeker honderdduizend mensen te kunnen bereiken. En nu hebben we al drie van deze trucks rijden. En er zijn nog twee trucks toegezegd. Dat betekent dat we jaarlijks bijna een half miljoen mensen kunnen bereiken en heel veel daarvan nemen Jezus aan.

Denk je eens in! Per truck komen er gemiddeld 2000 mensen tot Jezus en dan maal 5 trucks. Dat komt neer op 10.000 mensen die tot Jezus komen voor een investering van €10.000,-. Of wel 10 mensen door een investering van slechts € 10,- Eigenlijk een schijntje als je beseft dat Jezus Zijn leven gaf voor deze kostbare zielen. U hoeft echter niet meer te doneren, want dankzij veel trouwe sponsors hebben we inmiddels de truck betaald. Elke bijdrage die alsnog wordt gedoneerd zullen we gebruiken voor de operationele kosten van het evangelisten-team die er dagelijks mee op pad gaat en voor het onderhoud van de truck.

Wie wil ons helpen om deze onbereikten te bereiken? Als tegenprestatie voor onze donateurs willen we alle donateurs die € 100,- of meer geven, een boek of CD geven uit onze webshop. U mag zelf kiezen welke u wilt. Indien u wilt sponsoren kunt u dat direct hier online doen. Samen kunnen we zo een groot verschil maken in de levens van honderdduizenden mensen. Dank voor uw bijdrage. 

Wij verkondigen het evangelie om de wereld te bereiken.
Want we geloven dat elke zondaar een potentiële heilige is en elke heilige een potentiële leider om zondaars te transformeren in heiligen
Deel aub onze pagina!

Stichting De Heilbode
Boomkleverlaan 263
3893 JW Zeewolde
085 104 34 12
info@heilbode.nl
NL46INGB0005169971
ANBI

Follow Us