Na 10 jaar experimenteren in oosterse religie, drugs en occultisme was ik totaal vastgelopen. Op 8 januari 1977 kwam ik tot Jezus. Meteen vanaf het begin had ik een verlangen om anderen over Jezus te vertellen, wat ik dan ook regelmatig deed.

De schildersezel (ik was kunstschilder) heb ik na verloop van tijd verwisseld voor de Bijbel en de evangelisatiepodia.

Die visie heeft sindsdien mijn leven beheerst. Nadat ik in 1977 tot geloof was gekomen, werd ik al snel hier en daar gevraagd om mijn verhaal te vertellen. In dezelfde periode publiceerden diverse bladen mijn getuigenis.

Ook werden er opnamen gemaakt voor radio en TV. Door deze publiciteit gingen er veel deuren open om te getuigen van mijn geloof. In 1983 werd ik door mijn thuisgemeente ingezegend als reizend evangelist.

Hoewel ik steeds actiever werd met het spreken in kerken en in evangelisatiewerk, ging mijn hart toch meer en meer uit naar de onbereikten c.q. de ontwikkelingslanden.

Ik had een aantal vrienden die regelmatig voor mij baden, maar om het zendingswerk verder in goede banen te leiden, hadden we behoefte aan een duidelijke organisatie. We hebben toen in oktober 1985 Stichting de Heilbode in het leven geroepen. Sinds die tijd heb ik zendingsreizen gemaakt naar o.a.: Nigeria, Kenia, Tanzania, India, Oeganda, Indonesië, Vietnam, de Filipijnen, Thailand, Cambodja, Singapore, China, Suriname, Trinidad, Aruba, Curaçao, Rusland, Ierland, Macedonië, Kosovo, Griekenland, Spanje, Frankrijk, de Antillen en veel andere landen; alles bijeen inmiddels bijna 50 landen.

Onze aanvankelijke doelstelling was om de onbereikten te bereiken door middel van campagnes. Daarnaast zag ik wel hoe nodig het was om nationale leiders, werkers en gemeenten toe te rusten en te bekwamen om hun eigen achterland te bereiken. Dit doen we door middel van leidersconferenties en seminars. In de afgelopen tien jaar is daar de zorg voor wezen en weduwen bij gekomen.

En zo heeft ons werk zich ontwikkeld tot drie takken: evangelisatie, leiderstrainingen en de zorg voor wezen en weduwen. Wanneer u belangstelling hebt voor dit zendingswerk en van de recente ontwikkelingen op de hoogte wilt blijven, laat het ons dan weten door ons een email te sturen of door hier onze nieuwsbrief aan te vragen.

Wij verkondigen het evangelie om de wereld te bereiken.
Want we geloven dat elke zondaar een potentiële heilige is en elke heilige een potentiële leider om zondaars te transformeren in heiligen
Deel aub onze pagina!

Stichting De Heilbode
Boomkleverlaan 263
3893 JW Zeewolde
085 104 34 12
info@heilbode.nl
NL46INGB0005169971
ANBI

Follow Us