Gaatje in hart genezen


Toen ik op 22 juli sprak in “Casa di Ressurrection” op Bonaire van mijn geliefde vriend en voorganger Ramiro Richards, had ik het voorrecht om te mogen bidden voor Jemy. Jemy van vier jaar had een gaatje tussen twee hartkamers, waardoor ze vaak ziek en zwak was. Ze zou een paar dagen later naar Nederland vliegen om geopereerd te worden. Hier volgt het getuigenis van wat God voor haar deed, geschreven door haar vader Clemens.

Onze vierjarige Jemy is een kind als alle kinderen: ze wil spelen, rennen, fietsen en het liefst de hele dag. Maar het viel ons als ouders op dat Jemy ademhalingsproblemen kreeg, nadat ze zich flink had ingespannen, vooral als ze moest gaan slapen kwam het vaak opzetten. Ook begon ze vaker te hoesten en werd ze steeds bevatelijker voor griep en verkoudheid.

In eerste instantie dachten de artsen aan astma, maar aangezien de medicijnen daarvoor geen resultaat opleverde, gingen de artsen verder zoeken. Uit dit onderzoek bleek dat Jemy een geboorteafwijking had aan haar hart. Dit hield in dat er een gaatje tussen twee hartkamers zat, dat er niet hoort te zitten. Het gevolg was dat Jemy een opertie in Nederland moest ondergaan.Wij als ouders weten dat de levende God, Jezus Christus, gebeden verhoord en ook nu nog steeds wonderen doet. Exodus15:26 Ik ben uw God, uw Geneesheer. Dus hebben wij, en velen met ons voor Jemy en haar genezing gebeden. Ondertussen naderde de dag dat wij met Jemy naar Nederland moesten gaan voor de operatie. Op 26 juni 2008 hadden wij een afspraak in het ziekenhuis in Nederland voor een onderzoek met Jemy. Nadat er een aantal testen, een scan en 60 foto`s van haar hart waren gemaakt, hebben wij een gesprek met de cardioloog en werd ons het vreugdevolle en wonderbaarlijke nieuws verteld: “ We kunnen het gat in haar hart niet vinden!”

Toen wisten wij dat God onze gebeden had verhoord. We danken Hem voor dit wonder en geven Hem alle eer. Van af die dag hebben wij Jemy laten gaan met rennen, fietsen en spelen zonder enig probleem te hebben met haar ademhaling. Ook hoest ze niet meer en ook slaapt ze nu als een roos.

Clemens Boelens, de vader van Jemy.

PS. Ik Kosovo heb ik een zelfde wonder gezien bij een meisje van 10 jaar die Fiorentina heet. Ze is nu 17 en kerngezond. Ze heeft een nationale prijs gewonnen voor dansen. En daar moet je toch echt wel een goede conditie voor hebben

Wij verkondigen het evangelie om de wereld te bereiken.
Want we geloven dat elke zondaar een potentiële heilige is en elke heilige een potentiële leider om zondaars te transformeren in heiligen
Deel aub onze pagina!

Stichting De Heilbode
Boomkleverlaan 263
3893 JW Zeewolde
085 104 34 12
info@heilbode.nl
NL46INGB0005169971
ANBI

Follow Us